مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
برنج
لپه
آلو
گردو
پیاز
سبزی کوفته(نعنا، جعفری، مرزه، پیازچه، ...)
تخم مرغ
لپه و برنج را در آب بجوشانید تا نرم شوند و سپس آبکش کنید. گوشت و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه را با دو عدد تخم مرغ مخلوط کرده و کمی ورز دهید. سپس لپه، برنج و سبزی را به آن اضافه کنید.
کمی پیاز خلال شده را کف قابلمه با کمی روغن تفت دهید، مقداری از پیاز را جدا کرده و سپس چهار پنج لیوان آب در قابلمه بریزید و بگذارید به غل بیفتد. کمی نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق رب گوجه به آب آن اضافه کنید. یک مشت از مواد را برداشته وسط آن آلو، گردو و کمی پیاز بگذارید و گلوله کنید و در قابلمه بگذارید. بگذارید آب دوباره به جوش بیاید سپس زیر آن را کم کرده و مدت نیم ساعت بگذارید با در بسته بپزد. بعد از آن اگر آب آن زیاد بود بگذارید با شعله ی متوسط و در باز کمی بماند تا آبش به اندازه ی یک لیوان و نیم شود.