مواد لازم:(۲ نفر)
سیب زمینی(۵ عدد متوسط)
مایه پیتزا بر حسب علاقه(مثلا مایه گوشت: گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه ای، پیاز و جعفری)
پنیر پیتزا
سس گوجه فرنگی
سیب زمینی را پخته، پوست آن را جدا کرده و با نمک و زردچوبه و کمی روغن(زیتون) بکوبید یا چرخ کنید. کف یک ظرف پیرکس یا ظرف قابل گذاشتن در فر را کمی چرب کرده و سیب زمینی را کف آن پهن کنید. روی سیب زمینی را با سس گوجه فرنگی و سس تند(به دلخواه) بپوشانید. مایه ی پیتزا را روی آن بریزیرد و بگذارید در حرارت ۴۷۵فارنهایت به مدت چهل و پنج دقیقه بماند.
اگر دوست دارید سیب زمینی ترد شود می توانید همین را در ماهیتابه ی پهن روی اجاق گاز بپزید.
وبلاگت قشنگه
به ما هم سر بزنید!
به نظر خوشمزه میاد. اومدم اونجا باید حتما برام درست کنی.
چشم!