آنچه یاد می گیرم

چیزهایی که یاد می گیرم رو اینجا می نویسم

آنچه یاد می گیرم

چیزهایی که یاد می گیرم رو اینجا می نویسم

ماهی در فر

مواد لازم:

ماهی (بهتر است سلمون باشد)

آرد سوخاری: دو قاشق

تخم مرغ: یک عدد

فلفل دلمه ای: به دلخواه

پیاز

روغن زیتون

نمک و زردچوبه و فلفل


ماهی را به قطعه های مربعی به اندازه ی کف دست تقسیم کنید. مقداری آرد سوخاری را با تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید. یک ظرف فر را بردارید و کف آن را کمی روغن بمالید. ماهی ها را در مخلوط آرد و تخم مرغ بغلطانید و در ظرف فر قرار دهید. باقیمانده ی مخلوط را روی ماهی ها بریزید. اطراف ماهی را فلفل دلمه ای و پیاز بچینید و به مدت سی الی چهل و پنج دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فر قرار دهید. بعد از بیرون آوردن می توانید اطرافش را با تکه های گوجه و زیتون تزیین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد