مواد لازم:
ماهی (بهتر است سلمون باشد)
آرد سوخاری: دو قاشق
تخم مرغ: یک عدد
فلفل دلمه ای: به دلخواه
پیاز
روغن زیتون
نمک و زردچوبه و فلفل
ماهی را به قطعه های مربعی به اندازه ی کف دست تقسیم کنید. مقداری آرد سوخاری را با تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید. یک ظرف فر را بردارید و کف آن را کمی روغن بمالید. ماهی ها را در مخلوط آرد و تخم مرغ بغلطانید و در ظرف فر قرار دهید. باقیمانده ی مخلوط را روی ماهی ها بریزید. اطراف ماهی را فلفل دلمه ای و پیاز بچینید و به مدت سی الی چهل و پنج دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فر قرار دهید. بعد از بیرون آوردن می توانید اطرافش را با تکه های گوجه و زیتون تزیین کنید.