آنچه یاد می گیرم

چیزهایی که یاد می گیرم رو اینجا می نویسم

آنچه یاد می گیرم

چیزهایی که یاد می گیرم رو اینجا می نویسم

دلمه ی گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: (برای ۴ نفر)

سیب زمینی: ۶ عدد متوسط

آرد سوخاری: دو قاشق (دلخواه)

تخم مرغ: یک عدد (دلخواه)

گوشت چرخ کرده: به اندازه ی یک کف دست

فلفل دلمه ای و قارچ: به میزان دلخواه

رب گوجه

پیاز

نمک و زردچوبه و جعفری خشک 


سیب زمینی ها را با پوست بگذارید در آب و نمک، چهل و پنج دقیقه الی یک ساعت بپزد. برای اطمینان از پختن می توانید داخل آن چنگال بزنید. چنگال باید به راحتی داخل سیب زمینی فرو رود. سپس پوست سیب زمینی ها را گرفته، به آن نمک و زردچوبه اضافه کرده و آن را چرخ کنید یا بکوبید.

پیاز را خلال کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده رو به ماهی تابه اضافه کنید و تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه بزنید. سپس فلفل دلمه ای و قارچ و جعفری و کمی رب گوجه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا همه ی مواد مخلوط شود.

 کمی از سیب زمینی چرخ شده رو برداشته، و روی تخته گوشت به صورت دایره ای پهن کنید. مواد را روی آن ریخته و با قاشق سیب زمینی را دور مواد جمع کنید و به صورت گلوله دربیاورید. گلوله را در آرد بغلطتانید. تخم مرغ را در یک کاسه شکسته و هم بزنید. گلوله سیب زمینی را در کاسه تخم مرغ فرو برده و سپس در روغن داغ سرخ کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد